Home > Juniper Error > Juniper Error File-fetch Failed

Juniper Error File-fetch Failed

How to escape the user and password part so it works? The user name (and password), if present, are followed by a commercial at-sign "@". If you have one please mention it. –Rakesh_K Sep 9 at 15:04 add a comment| 1 Answer 1 active oldest votes up vote 0 down vote try: [email protected]> file copy ftp://[email protected]/var/tmp/jinstall-ppc-15.1X54-D36.2-domestic.tgz The only way it works is with a local login so that the backup RE can authenticate you itself. Check This Out

If I remove the fabric configuration, and move to a ring or a flat topology everything works.I didn't find any releated documentation to L2PT in VCF. VSTP priority is set to 24000 - the remaing access switches have no priority so will default to 32768.   Now in a power on/off scenario i am assuming that all In 6.0, this immediately gives me a cli prompt > > > on the other RE but in 6.3, I get asked to authenticate. (And how it's > > > trying Contact us about this article Is there a way to block a specific MAC address on an EX2200 switch? https://kb.juniper.net/InfoCenter/index?page=content&id=KB27965

more hot questions question feed about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation Science Did Pokemon start off as a Manga? Only highlight comments The Loose Astronaut Are endothermic bombs possible? asked 4 months ago viewed 104 times active 4 months ago Blog How Do Software Developers in New York, San Francisco, London and Bangalore… Related 9Blocking IPv6 RA advertisements on Juniper

In 6.0, this immediately gives me a cli prompt > > on the other RE but in 6.3, I get asked to authenticate. (And how it's > > trying to authenticate All rights reserved Previous Page Next Page HOME | SEARCH | REGISTER RSS | MY ACCOUNT | EMBED RSS | SUPER RSS | Contact Us | Ethernet Switching topics http://forums.juniper.net/jnet/rss/board?board.id=switch Are Within the user and password field, any ":", "@", or "/" must be encoded. Contact us about this article Hello everybody,   we experience a very strange "Problem" with some of our EX3300:   Version: 14.1X53-D26.2     We put the switch out of the

Related 8SRX DHCP client compatibility with HP Procurve DHCP Relay5Juniper SRX - No traffic after 17 minutes3Juniper SRX240 unstable uplink when client is connected to VPN2SRX - Routed subnet - No Theodore E Van IderstineStream Networks+1 678 373 4200 x125JNCIA-ER (expired), JNCIA-SSL (ditto) Message 4 of 7 (8,450 Views)   Reply Jockel Contributor Posts: 12 Registered: ‎01-27-2012 0 Kudos Re: Problem with What do I do if somebody asks me to join his accusation of my colleague of academic misconduct? https://kb.juniper.net/InfoCenter/index?page=content&id=KB25478 Please also check that you have that directory accessible via ftp.

In 6.0, this immediately gives me a cli prompt > > on the other RE but in 6.3, I get asked to authenticate. (And how it's > > trying to authenticate Which has prevalence?3Juniper user creation and password0Setup layer-2 bridging between two Juniper vMX0add wifi adapter to juniper Olive or vMX2Juniper route leak from VRF to global RT using rib-groups0Juniper firmware upgrade Anyone has a VCF with L2PT working, or know how and I can configure? my questions are:   1) The bandwidth is limitted on L2 ethernet port, so it works for inbound traffic or outbound traffic? 2) how to identify it, if it is for

The same 6 vlans appear here     ge-0/1/3 {         description "Connected to ComRmA EX4500 Core";         unit 0 {         http://networkengineering.stackexchange.com/questions/33018/ftp-on-juniper-mx-series Sandy. How can Data be property of Starfleet? Therefore, although this makes sense: file copy /var/tmp/testdoc ftp://user:[email protected]/user/home/ The correct command is: file copy /var/tmp/testdoc ftp://user:[email protected] And the file will pop-up in that users folder.

Best regards, Daniel -- CLUE-RIPE -- Jabber: dr at cluenet.de -- dr at IRCnet -- PGP: 0xA85C8AA0 web at typo Jan25,2005,2:36AM Post #4 of 12 (3014 views) Permalink routing engine communication [In reply his comment is here The scheme specific data start with a double slash "//" to indicate that it complies with the common Internet scheme syntax. web at router> copy file /var/tmp/test re1:/var/tmp/test error: put-file failed error: could not send local copy of file I also can't login to the other re: web at router> request routing-enging Would you happen to know when that fix was introduced?

When I run show virtual-chassis, it shows Rol as backup and line cards. Has anyone seen this when creating a rescue configuration? Best regards, Daniel Index | Next | Previous | Print Thread | View Threaded nsp inet ipv6 bogon extreme force10 foundry juniper outages Interested in having your this contact form I just know that 6.4-20041203 and/or 20041103 had the bug, and know that 6.4-20050107 does fix it.

We also don't want to enable MAC limiting because I believe that works by explicitely -allowing- MAC addresses through port security, not allowing -all- and explicitely denying -one-. Thanks for the assistance! In 6.0, this immediately gives me a cli prompt on the other RE but in 6.3, I get asked to authenticate. (And how it's trying to authenticate is beyond me because Am I missing something blatently obvious? --- Wayne Bouchard web at typo.org Network Dude http://www.typo.org/~web/ jared at puck Jan24,2005,10:17PM Post #2 of 12 (3008 views) Permalink routing engine communication [In reply to] 1)

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed

When using the FTP command, if one hard codes the server path, IT WILL NOT WORK. Is this correct?   Also show spanning-tree bridge on all switches show:   STP bridge parametersContext ID : 1Enabled protocol : RSTP STP bridge parameters for VLAN 2   As RSTP Our Managment vlan is used for in-band management of this edge switch.       ae0 {         description "Connected to ComRmA EX4500 Core";         Two questions below   On our EX4500 core switch stack we have several vlans defined including vlan68         unit 68 {             family

Back Products & Services Products & Services Products Identity and Policy Control Network Edge Services Network Management Network Operating System Packet Optical Routers Security Software Defined Networking Switches All Products A-Z The codegolf object A tearful farewell Gracefully handle Solr search connectivity issues The Loose Astronaut What can I do about a rock climbing ban? In 6.0, this immediately gives me a cli prompt > on the other RE but in 6.3, I get asked to authenticate. (And how it's > trying to authenticate is beyond navigate here Subjects to discuss while on break with older colleagues Can someone take my Wi-Fi signal DOWN?

Best regards, Daniel -- CLUE-RIPE -- Jabber: dr at cluenet.de -- dr at IRCnet -- PGP: 0xA85C8AA0 Greg.Griffis at cox Jan26,2005,1:02PM Post #11 of 12 (3028 views) Permalink routing engine communication [In reply Any insight would be greatly appreciated.   Thanks, Justin   Model# QFX5100-96S-8Q OS: 13.2X51-D15.5   Jan 13 06:49:06  la-core01 l2cpd[1285]: TOPO_CH: for Instance 0 in  routing-instance default received on port xe-0/0/66.0Jan So with that in mind here is my attempt to update the image via FTP in 0% mode. Not the answer you're looking for?

Go to Solution. Bouchard wrote: > On Mon, Jan 24, 2005 at 10:17:40PM -0500, Jared Mauch wrote: > > > > 1) try commit synchronize > > Works without problems > > > 2) All rights reserved Log in | How to Buy | Contact Us | United States(Change) Choose Country North America United States Europe Deutschland - Germany España - Spain France Italia Some schemes (e.g., ftp) allow the specification of a user name.

How to set up love interests for player characters Technique for changing Sitecore configuration for unit tests Increment an Array How can Data be property of Starfleet? All 6 vlans along with 6 subnets are defined on the core switch, only one subnet is defined on the access switch, why is that?     vlan {     In 6.0, this immediately gives me a cli prompt > > > on the other RE but in 6.3, I get asked to authenticate. (And how it's > > > trying Browse other questions tagged juniper-junos or ask your own question.

Would you happen to know when that fix was introduced? vlans {     HS311 {         description "High School 311";         vlan-id 68;     }     HVAC {         What is the inner cover of the winter shoes called in English? A similar setup is done on the EX4500 with a native-vlan-id also set to Management Why is this set this way?

In 6.0, this immediately gives me a cli prompt > on the other RE but in 6.3, I get asked to authenticate. (And how it's > trying to authenticate is beyond touch testdoc.txt chmod 777 testdoc.txt (Example permission You may want to be more restrictive) file copy /var/tmp/testdoc.txt ftp://user:[email protected]/user/home/testdoc.txt Alternatively you can also use ftp in the following way (again following creation Normally, I would configure a new routing instance and use "forwarding" as the instance-type, like so:     root# set routing-instances RI-TEST instance-type forwarding     However, on the EX4600 mixed In 6.0, this immediately gives me a cli prompt on the other RE but in 6.3, I get asked to authenticate. (And how it's trying to authenticate is beyond me because