Home > Labview Error > Labview Error 1379

Labview Error 1379

I thought my PC had died when I got this error but now it's as good as new. Maybe the problem is with VI server specifically. So if I try to connect to 192.168.1.44, there is only one card this will work on. And the error doesn't appear when running the app from the run-time version 6. this content

I can't believe it, Thank you!!!” Porsha- Yesterday “I spent all day trying to sort this out then found your site. Showing results for  Search instead for  Did you mean:  Reply Topic Options Start Document Subscribe to RSS Feed Mark Topic as New Mark Topic as Read Float this Topic to the Why not to set up router between the test network and the corporate network. http://support.microsoft.com/kb/140859 might be a good starting point for that. http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/310773417BAD0E9C86257341005466E5

No Dice ~,~ Norm 0 Kudos Message 6 of 13 (1,385 Views) Reply 0 Kudos Re: Error 1379 occurred at Open Application Reference JMota Active Participant ‎04-19-2007 03:07 PM Options Mark B) What version of LV are you using? So, make sure the the remote machine you are talking to can be reached via the first network card listed by Windows.

SulzerApplications EngineerNational Instruments 0 Kudos Message 2 of 13 (1,732 Views) Reply 0 Kudos Re: Error 1379 occurred at Open Application Reference hamenarin Member ‎04-25-2006 02:38 PM Options Mark as New VPIM then proceeded to wait for the time out period.Any suggestions?I need to get this laptop functional so he can compile the code that I have supplied him.Thank you,Eldon Attached Files Share this post Link to post Share on other sites Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create Now, our two cards have IP addresses that don't "overlap".

Visitor Comments 8 Comments for "Want to Repair Labview Error 1379?" Shirlee - Today “This Repaired the Labview Error 1379 message. Please try turning off all firewall and Internet security software. If you have multiple network cards on the computer, check to see which network card is the highest priority in case they are trying to communicate through a different network card. We are trying to talk to a LV 8.2.1 run-time engine and we are getting the same error.

The problem: I have a test machine with two networks cards in it. the NI security is wide open on the PC I'm attempting to open. Showing results for  Search instead for  Did you mean:  Reply Topic Options Start Document Subscribe to RSS Feed Mark Topic as New Mark Topic as Read Float this Topic to the All rights reserved. | United States MY ACCOUNT   INNOVATIONS SHOP SUPPORT COMMUNITY Home Community Home : Discussion Forums : Most Active Software Boards : LabVIEW : Error 1379 with Vi

Register a new account Sign in Already have an account? internet Code Description 1367 Unable to authenticate because the NI Security library failed to load. So creating a bridge between two networks never work with LabVIEW Ton Share this post Link to post Share on other sites lavezza 11 Very Active Members 11 57 posts If you have LabVIEW Development System already installed, the full Run-Time Engine is included.

I don't have any idea where the problem could be.Regards, Henrique 0 Kudos Message 3 of 13 (1,731 Views) Reply 0 Kudos Re: Error 1379 occurred at Open Application Reference liu http://ascadys.net/labview-error/labview-error-code-3.html HesabımAramaHaritalarYouTubePlayHaberlerGmailDriveTakvimGoogle+ÇeviriFotoğraflarDaha fazlasıDokümanlarBloggerKişilerHangoutsGoogle'a ait daha da fazla uygulamaOturum açınGizli alanlarGrupları veya mesajları ara CLICK HERE To download the free tool and cure this error now. Thanks, Eldon Zacek Edited by Eldon Zacek, 03 June 2010 - 02:50 AM. 0 Back to top #2 Michael Aivaliotis Michael Aivaliotis JKI Team 501 posts Gender:Male Posted 03 June 2010 Thanks, Scott 0 Kudos Message 5 of 13 (1,563 Views) Reply 0 Kudos Re: Error 1379 occurred at Open Application Reference NJKirchner Member ‎04-18-2007 08:48 PM Options Mark as New Bookmark

Thanks, 0 Kudos Message 5 of 5 (693 Views) Reply 0 Kudos All Forum Topics Previous Topic Next Topic Privacy | Terms of Use | Other Legal Info | © 2015 Please try turning off all firewall and Internet security software. Jump to content Remote Control, Monitoring and the Internet Existing user? have a peek at these guys We can use this to help troubleshoot. 0 Michael Aivaliotis - VIPM Product ManagerVIPM Idea Exchange <<-- Post your VIPM Feature Requests HereVIPM Online DocumentationJKI Product Support <<-- For urgent requests,

Related Links: KnowledgeBase 268B8SXQ: Error 1003 When Using VI Server in a LabVIEW ApplicationKnowledgeBase 5I8AK4RQ: Enabling VI Server Support for an ExecutableWhite Paper: VI-Based Server - Developing a ServerDrivers and Updates: LabVIEW VI Server binds itself to the first network cardit sees and will not talk to your second card. Recommended Repair based on your search of "Labview Error 1379" Copyright © 2013-2014

Microsoftanalysisservicesdll Dependencies | Microsoft Outlook Errors Help | Kodak Error 3550 | Microsoft Rundll Error Vista |

Was there ever any resolution or a fix for this?

It's important to scan your PC every now and again to ensure that these files are in place and everything is as it should be. I'm glad you're up and running. 0 Back to top Back to VI Package Manager (VIPM) Reply to quoted postsClear JKI Discussion Forums → JKI Products → VI Package Manager All sorted now. We contact NI to have some inputs and the answer was: ...Another thing we can try is to put the device driver you are using on the server computer.

You have used invalid URL paramaters to request a page. VIPM will start Labview but it times out when trying to test the connection. It appears that if you have 2 network cards, then open application reference gets hosed up and will not connect. http://ascadys.net/labview-error/labview-error-10.html All rights reserved.

Verne D. // Software R&D // National Instruments 0 Kudos Message 4 of 5 (709 Views) Reply 0 Kudos Re: Error 1379 with Vi Server lajf Member ‎09-03-2010 12:48 PM Options Register now! How to know the only compoments (or mayby 2 or 3) needed to make the Vi Server running? Jump to content Sign In Create Account Search Advanced Search section: This topic Forums Members Help Files Calendar View New Content jki.net Members Forums Calendar More JKI Discussion Forums

If there are any machine names or machine name wildcards in the machine access list of the server PC, VI Server connections will always be denied for a client PC or Sign In Sign In Remember me Not recommended on shared computers Sign in anonymously Sign In Forgot your password? According to this discussion forum, this resolved the error for some other customers of ours. It works!

I have another machine on the corp net side that is running a LabVIEW app as a server. It works fine.Somebody knows if I have to allow access to the RT application, or something like that?I'm using Windows 2000 NT Professional, SP4.Thanks,Henrique 0 Kudos Message 1 of 13 (1,746 Members 164 1,991 posts Location:New Zealand Version:LabVIEW 2012 Since:2000 Posted January 11, 2007 Please correct me if I'm wrong, but I think LabVIEW can only work with 1 (one) Network Interface Can not connect to LV2009 SP1 Started by Eldon Zacek, Jun 03 2010 01:37 AM Please log in to reply 8 replies to this topic #1 Eldon Zacek Eldon Zacek Members